Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag: r
Online nu:

söndag 30 augusti 2009

Lina och Johan

Så kom då dagen då Lina och Johan skulle bli den högsta formen av "va ihop": gifta. Ett fantastiskt fint och ungdomligt bröllop i Kungsportskyrkan. Det var faktiskt mysigt att ha både vigsel och fest i samma lokaler. Allt gick bra och var skoj fram tills vi skulle spela. Då gick mycket fel. Det första jag gör är att klämma mitt finger i pianopallen så att det blir ett stort sår över hela fingertoppen. Så under första låten spelade jag inte bara - jag gjorde även sån där fingerfärg man gjorde när man var liten, över hela keyboarden, fast i blod... Hehe. Rock n' roll! Det blev till att lämna ensemblen ensamma och förvirrade ett kort ögonblick för att hämta plåster.

Efter nästa låt petar Daniel, gitarristen, på mig och pekar på sin greppbräda. Jojomensan, där fattas en sträng. Så vi ändrar om i låtlistan och kör en asjobbig jazzlåt (som ändå gick rätt bra) där han inte är med, så han kunde byta sträng under låten. Lite senare kom ett stycke i en låt, där sångarna sjunger själva och alla bara klappar, vari sångarna kommer fel i sina stämmor och fullständigt tappar bort sig! Det var ju i och för sig bara ett skojigt fel, så det var väl det minsta missödet. Vi kom ju in rätt med kompet sedan igen.

I övrigt var det som sagt ett mycket lyckat bröllop. De hade en projektor på väggen under festen, där det bl.a. var några som twittrade då och då (fast man fick aldrig veta vilka som twittrade, synd, för det var asroliga grejer de skrev!!) och ibland kom det upp en "kaffe-timer" med en söt liten animerad kaffekopp och en nedräknare. Tyvärr för alla kaffeister stämde det aldrig, när kaffet väl kom tror jag inte de hade på den alls. En annan höjdpunkt var Kicki Byströms två rollfigurer Lajs och Rock-Lasse, samt hon och hennes kompisars dansnummer till "I'm So Excited". Superbra! Alex Byström rockade också loss riktigt bra, både då och när vi spelade senare på kvällen, men man förväntade ju inte sig något annat av stjärnan från Stereo Arcade!

Fatta att fingret fortfarande gör ont! Bytte plåster nyss, kunde knappt titta på såret. Blä. Det hade ju inte läkt något alls. Blir spännande att jobba idag! Fast rent ekonomiskt så är man dum om man inte jobbar alla söndagar i månaden. Nästa vecka är i alla fall blank, så det blir kul och se hur man kan fylla upp den.

Trevlig söndag hörni.

----------------
Now playing: Sparrow - Go To Sleep
via FoxyTunes
----------------
Now playing: Tommy Emmanuel - Times Change
via FoxyTunes
----------------
Now playing: Red Hot Chili Peppers - Charlie
via FoxyTunes
----------------
Now playing: Loney, Dear - Summers
via FoxyTunes

Inga kommentarer: