Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag: r
Online nu:

måndag 18 augusti 2008

Jodå.

Kanske var det blogginlägget som gjorde det, men - jag hann med allt! Eller tja, så här i efterhand kanske man kunde klämt in en långpromenad också eller nåt. Jaja. Liquid-rep bestod kvällen i, tyvärr tyvärr utan Niclas igen. Han skulle tydligen också börja plugga här i Jönköping, något som helt förbigått mig! Så han var på nollningsgrejer å bröta. Simon skippade duktigt nog några sådana, även om han var fadder! Han hade en tjusig t-shirt på sig där det stod "fadder" på ryggen. Han hade själv skrivit dit "Simon" över texten och "Väskebrits" under, eftersom det var hans ansvar att hjälpa till om någon hade det. Vätskebrist alltså. Men vi hade väl ett skönt, avslappnat rep, där det som vanligt blev lite sport att få med Niclas' grejer samtidigt som vi spelade våra vanliga linjer... Jaja, en setlist blev i alla fall bestämd till Club China-giget, vilket känns som ett höjdar-gig redan nu!
Efter repet blev det naturligtvis ett traditionellt Max-besök. Däremot blev menyvalet inte så traditionellt. Visserligen satt vi till slut med plusmeny, extra cheese och dip jämte vår ordinarie hamburgare, men skillnaden var att denna ordinarie burgare var en Supreme för alla tre, och vanligtvis betalar vi inte 71kr/person för kalaset, det brukar landa på uppåt 85kr... Vår luriga lilla plan bestod i att ta ett minimål (cheese + liten dricka och strips), ta en dubbel plusmeny på det, och sedan utnyttja veckans erbjudande med Supremeburgare för 22kr. Så ska de tas! Hade man tittat på underskriftena på kvittona åt, förutom Simon som betalade kontant, både "Stålmannen" och "Bögballe" på Max ikväll... hehu
Tänk vilka äventyr man kan ha för sig. Och tänk att Otto från Kingside inte heller idag kunde ta ett samtal om min praktik, utan bad mig ringa på onsdag. Och tänk att jag faktiskt ringde till Arla och bad att få jobba tis-tor nu i veckan. Och ingen bio blev det. Men - dags att tänka framåt, och ekonomiskt!
sov gott världen

Inga kommentarer: