Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag: r
Online nu:

onsdag 21 januari 2009

Ledighet, skapande och shopping

Först, låt mig bara säga att Jon Foreman är en reeeeedigt bra kille. Musikaliskt sett, säkerligen också på alla andra sätt... Men lyssna in hans nya akustiska projekt med hans fyra sex-spåriga EP:s "Fall", "Winter", "Spring" och "Summer". Jag rekommenderar "Spring", den är utsökt!
Igår brände jag mitt presentkort på Brothers, det kändes riktigt bra och gav mersmak! Sitter nu i en ny t-shirt som är fantastisk: den är mjuk, vit och kramar om en liksom! Har även nya strumpor på mig från MQ (hittade ett presentkort dit när jag städade ur mitt skrivbord...bara 50 spänn, så strumporna var det enda jag hade råd med!) som är goa.
Igår blev jag riktigt stolt när jag lyckades sätta ett solo på den senaste LH-låten jag jobbat med, ett solo som krävde typ en halvtimmas övning, om inte mer! Idag ska jag bara kolla igenom trummorna och låta Emil lyssna, och om han ger tummen upp så är den klar! Den är fräck alltså...introt på konserten och första låten, de hänger ihop.
Idag kommer CSN-pengarna! Det blir nog lite mer kläder på Brothers, plus ett par nya trumstockar. Fast jag får nog räkna lite på det, lönen kommer ju inte förrän på måndag så man får väl kolla vad som behöver betalas först. Typ det jag är skyldig Nicki i bandet, det behöver han nog ha så snabbt som möjligt. Han är ekonomi-student, förstår ni, och då har man lite svårt med pengarna.
Ha en bra dag hörrni! Pux

----------------
Now playing: Jon Foreman - A Mirror Is Harder To Hold
via FoxyTunes
----------------
Now playing: Jon Foreman - Resurrect Me
via FoxyTunes
----------------
Now playing: Jon Foreman - Deep In Your Eyes
via FoxyTunes

Inga kommentarer: