Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag: r
Online nu:

tisdag 24 mars 2009

It's done!

Oh yes, oh yes! Tentan gjord! Och jag är inte orolig för att klara G. Så det här borde vara i hamn nu! Det firas med Ben&Jerry's och en fin taco-kväll med Annie och Jossan! Blir med all säkerhet as-kalas. Hade ett klargörande samtal med Tobbe Daun, min kompis från ITM och bokaren av LH till Kungälv, så nu känns det lite tryggare inför fredag nästa vecka när vi ska dit. Andreas får det hektiskt då: på lördag förmiddag ska han vara i Stockholm för att delta i finalen av Monopol-SM!! Det ni! Han är cool, Andy.
Nu fick vi även va med på Ung Kraft trots allt. Hehe. "Ett band har ställt in, så ni får plats". Så hette det. Två saker är lite skumma. För det första att vi från början inte "fick plats" på Ung Kraft detta året, trots att vi fyllde den största scenen förra året! Kan det ha något att göra med att vi nyligen gått ur Bilda, som arrangerar UK? :)
För det andra undrar man ju om det är en slump att vi nu plötsligt får spela där, när vi bara förra veckan meddelade det märkliga nekandet till vårt nya studieförbund Studiefrämjandet? Hehu
Nu är det studentmiddag och sedan en Ica-tur. En promenad och lite LH-jobb och lite examensjobb ska vi väl försöka trycka in innan da Tacos. Bye bye!

----------------
Now playing: Gary Moore - The Messiah Will Come Again
via FoxyTunes
----------------
Now playing: Muse - Soldier's Poem
via FoxyTunes
----------------
Now playing: Freak Kitchen - Heal Me
via FoxyTunes
----------------
Now playing: Freak Kitchen - Breathe
via FoxyTunes
----------------
Now playing: Red Hot Chili Peppers - Hey
via FoxyTunes

Inga kommentarer: